Posted 10th January 2022 by APSIS

Vad är digital marknadsföring – och varför är det mer avgörande än aldrig förr?

Vi lever i en värld där kollegor träffas över Zoom istället för i konferensrummet. Grannar avundas varandra på Instagram istället för över trädgårdarna. Barn spelar Fifa istället för att sparka boll på fotbollsplanen. Tonårstjejer använder digitala filter istället för att sno åt sig mammas smink. Investerare diskuterar kryptovalutor istället för att säkra sina pengar i naturresurser. 

 

Posted 07th January 2022 by APSIS

Digitala marknadsföringstrender att vänta 2022 

Vi rullar ut den röda mattan för det nya året!

I slutet av varje år, presenteras färska marknadsföringstrender. 2021 var en era som kännetecknades av marknadsföring på sociala medier, dataintegritet och förtroendeskapande. Men gamla nycklar öppnar inte nya lås. Om du tror att detta handlar om ännu en ”röstsök är nästa trend”, är du fel ute.

Posted 05th January 2022 by APSIS

Engagera dina prenumeranter med registreringsformulär, popups & pushnotiser

Användare + popups, registreringsformulär & pushnotiser är en addition ofta resulterar i både plus och minus. Användare tycker ibland att de är störande, men använder dem ändå för varumärkesinteraktioner. Popups är fortfarande en av de effektivaste teknikerna för konvertering via registreringsformulär, och vi visar dig den bästa tillämpningen för att nå önskade verksamhetsmål.
Posted 05th January 2022 by APSIS

En vattentät guide till att skapa oemotståndliga B2B-nyhetsbrev

B2B-läsare är oftast väldigt branschkunniga, vilket innebär att dina nyhetsbrev behöver mer än bara marknadsföringsklyschor. I den här artikeln dyker vi djupare i hur man lyckas med värdeinriktade B2B-nyhetsbrev, samt hur du kan göra dem oemotståndliga för företag som vill driva vinster.
Posted 05th January 2022 by APSIS

Berika din kundupplevelse med en bättre strategi för content marketing

Content genomsyrar hela din verksamhet, det driver din försäljning, marknadsföring och hela kundupplevelsen. Lär dig beprövade tips för att attrahera, uppmuntra och vägleda dina kunder genom kundresan med hjälp av en vinnande content marketing-strategi.
Posted 05th January 2022 by APSIS

Bli mer personlig: Så ger du kunderna personaliserade rekommendationer i realtid

Personalisering har många bevisade fördelar och det kan trolla bort många utmaningar som både verksamheter och kunder inom retail ställs inför. Oavsett om du försöker nå fram till köpare via email eller din hemsida, så kan personaliserade rekommendationer i realtid generera större intäkter samtidigt som det förbättrar kundupplevelsen! Klicka in på den här artikeln för att lära dig om varför metoden är så framgångsrik, och ta även del av hur du kan leverera upplevelser som dina kunder vill ha med hjälp av marketing automation-tillägg och smart e-postmarknadsföring. Vad väntar du på?!
Posted 05th January 2022 by APSIS

Så använder du automatiserade emails för att utveckla din medlemsorganisation

Medlemsbaserade organisationer är konstant manade att leverera värde till sina medlemmar. Marketing automation i form av autosvar hjälper med att lösa denna utmaning genom att leverera insiktsfull kommunikation till potentiella medlemmar och stärka befintliga medlemmars förtroende.
Posted 16th November 2021 by APSIS

Så designar du en värmande julkampanj till dina prenumeranter

Julen är en livfull, glädjande, hektisk och vacker tid på året. Som företag är det en nyckelperiod. Alla lägger i en högre växel kring julen och skjuter in resurser för att utforma de bästa julkampanjerna man kan tänka sig - men det finns ingen anledning att stressa. Smart marketing automation, email och sammankopplade kampanjer kan hjälpa dig att maximera den här högtiden. Landningssidor och SMS kan hjälpa dig att komplettera dina aktiviteter samtidigt som det ger liv till ett ekosystem med avkastning för dina marknadsföringskampanjer. Läs mer för att få reda på hur du designar en värmande julkampanj för dina prenumeranter.
Posted 16th November 2021 by APSIS

Fem hacks för content writing inom B2B

Content marketing har fått en växande roll de senaste åren, men allt eftersom metoden blir populärare, så minskar även andelen välskrivet och nischat innehåll. Det är ingen lätt uppgift för någon som producerar content - och man kan heller inte kräva att marknadsförare i en handvändning även ska agera kreativa genier. Alla behöver en hjälpande hand då och då, och för att lyckas med din content marketing kan det vara värt att ta en titt på dessa skrivhacks! Vad väntar du på? Läs blogginlägget för mer inspiration. Everyone needs a little helping hand now and again, and if you want to produce the best content marketing you can, it would be wise to take into account these content writing hacks! So what are you waiting for? Read the blog for more inspiration.
Posted 16th November 2021 by APSIS

Ta med dina kunder på en resa med de här automatiseringsverktygen

Branschen för hotell, resor och event är fullspäckad och marknadsförare måste ta till alla knep de har för att skilja sig från mängden. Det innebär att man behöver erbjuda en fantastisk produkt, men även att man kommunicerar med kunderna och ser till att de känner sig uppskattade. Här är marketing automation ovärderlig, särskilt automatiseringsverktyg för email. De gör det möjligt för dig att kommunicera med hela din kundbas på individnivå, öka vinster och förbättra kundupplevelsen i alla områden. Är du osäker på var du ska börja? Det här utbildande och informationsrika blogginlägget hjälper dig. This is where marketing automation comes in, specifically email automation tools. This allows you to connect with your entire customer base on an individual level, increase revenue and improve satisfaction across the board. Not sure where to start? We’ve got you covered in this educational and informative blog post.