Posted 27th June 2024 by David

Använd AI för att övervinna de största utmaningarna med att skriva e-postmeddelanden.

Ny funktion!

För att ta reda på vilka utmaningar företag oftast ställs inför vid skapandet av e-postinnehåll så genomförde vi en undersökning bland våra APSIS One-kunder. Nu har vi svaren...

Vi marknadsförare vet att grunden till att skriva en riktigt bra e-postkampanj är att förstå sina mottagare och engagera dem genom relevant, personaliserad kommunikation.  

Men om man vill vara varumärket som sticker ut i en full inkorg och som lyckas fånga samt bibehålla mottagares uppmärksamhet så krävs det lite mer än så.  

7 minutes
Posted 23rd January 2024 by APSIS

Når dina email fram till prenumeranterna? Så här förbättrar du leveransbarheten.

1 februari 2024: Ett viktigt datum för e-postmarknadsförare!   Google & Yahoo ökar sina krav på epostutskick som överskrider 5000 styck. Lär dig hur rätt marknadsföringsplattform kan säkra din leveransbarhet idag! Det finns ingen anledning att spendera massor av tid på att utforma det perfekta meddelandet om ingen ändå läser det - detsamma gäller emailkampanjer! Om du inte kan dra uppmärksamhet till ditt innehåll slösar du bara tid. Det kan låta krasst, men det är sant. En bra leveransbarhet är en vital komponent för att du ska lyckas med dina marknadsföringskampanjer, men en del marknadsföringsplattformar håller helt enkelt inte måttet. Som tur är stöttar APSIS One dig. Vi är ett digitalt marknadsföringsföretag som är stolta över vår kunskap för att förbättra emails leveransbarhet, så läs det här blogginlägget för att lära dig alla våra innersta hemligheter.
5 minutes
Posted 20th April 2023 by Liridona Lubishtani

Hur du kan använda ChatGPT för mer effektiv content marketing 

Du har säkert hört talas om OpenAI, ChatGPT och andra AI-drivna språkverktyg som nu är tillgängliga för allmänheten i många länder över hela världen.  

Enbart ChatGPT har nått 100 miljoner aktiva användare varje månad. 

8 minutes
Posted 14th February 2023 by Karin Lindell

Så här får du din målgrupp att växa

Mycket har sagts om att identifiera din målgrupp och känna dem utan och innan. Men hur skapar man momentum? För att hålla uppe intäkterna måste du nå en bredare målgrupp. Läs vidare för tips om hur du kan använda data för att ytterligare utöka din målgrupp.  
8 minutes
Posted 12th January 2023 by Karin Lindell

Så här startar du ditt affiliate-marknadsföringsprogram

Affiliate-marknadsföring har vuxit snabbt sedan starten.

Hemsidor för e-handel betraktades i Internets tidiga dagar endast som ännu en marknadsföringskanal. Men dessa blev snabbt mittpunkten i mångas affärsstrategi, eftersom e-handel utnyttjar skalbarheten i försäljning för att överträffa traditionella fysiska butiker.

8 minutes
Posted 30th November 2022 by APSIS

Marknadsföringstrender 2023 för B2B

Vad är nästa steg för digital B2B-Marknadsföringstrender 2023? Uppdatera din digitala marknadsföringsplan med en blandning av trendande och beprövade taktiker.
10 minutes
Posted 27th October 2022 by Karin Lindell

Vad är omnikanal marknadsföring och hur hjälper det detaljhandelsföretag?

Övergången från en kanal till omnikanal betyder att ett varumärkes närvaro har spridit sig över kanaler online och offline. När kunder utforskar smidiga sätt att handla är en okomplicerad integrering av dessa kanaler, som skapar en enhetlig varumärkesupplevelse, en helt avgörande sak. Läs vidare för att ta reda på varför. 
7 minutes
Posted 23rd September 2022 by Karin Lindell

Vad är “Word of Mouth” marknadsföring, och varför är det så viktigt? 

Pratar de om det? Tweetar de om det? Via rekommendationer formas relationer mellan befintliga och potentiella kunder, och det väcks intresse för dina erbjudanden via positiv feedback. Upptäck varför det är den moderna marknadsförarens dröm och hur du kan optimera Word of Mouth för att göra kunderna mer lojala. 
7 minutes
Posted 23rd September 2022 by Karin Lindell

5 marketing hacks för att generera leads 

Att generera leads är grunden till allting på resan mot att förvärva nya kunder. Men kundevolutionen har dock gjort gamla taktiker som att ringa kalla samtal eller att köpa leads både ineffektiva och dyra. Har du leads? Här har du fem marketing hacks som kan få dig att generera fler leads.
7 minutes
Posted 19th August 2022 by Karin Lindell

E-postlista: samtycke är sexigt!

Jämfört med allt det tunga arbete som annonsörer var tvungna att göra för att nå ut till målgrupper för ungefär två decennier sedan känns modern e-postmarknadsföring som ett lotteri. Det enda du behöver göra är i princip att skriva ett e-postmeddelande och sedan trycka på "skicka"-knappen. Räckvidden är obegränsad, konverteringsgraden är hyfsad och inte minst — det kostar nästan ingenting.

10 minutes