Posted 15th April 2021 by APSIS

Når dina email fram till prenumeranterna? Så här förbättrar du leveransbarheten.

Det finns ingen anledning att spendera massor av tid på att utforma det perfekta meddelandet om ingen ändå läser det - detsamma gäller emailkampanjer! Om du inte kan dra uppmärksamhet till ditt innehåll slösar du bara tid. Det kan låta krasst, men det är sant. En bra leveransbarhet är en vital komponent för att du ska lyckas med dina marknadsföringskampanjer, men en del marknadsföringsplattformar håller helt enkelt inte måttet. Som tur är stöttar APSIS One dig. Vi är ett digitalt marknadsföringsföretag som är stolta över vår kunskap för att förbättra emails leveransbarhet, så läs det här blogginlägget för att lära dig alla våra innersta hemligheter.
Posted 15th April 2021 by APSIS

Hur kommer man igång med marketing automation för e-commerce?

Tillbakavunna kunder, välkomstflöden och kundresor är alla grundpelare inom marketing automation som kan kännas svåra att greppa, men när man bryter ner dem i mindre delar ser man vilken potential de har. Det måste dock göras på rätt sätt med rätt marketing automation-plattform. Marketing automation kanske känns komplicerat, men det är långt ifrån verkligheten. En bra marketing automation-plattform kräver bara en uppstartsprocess och låter sedan automatiseringen leverera värde och generera nöjda kunder. Men hur kommer man igång? Läs det här blogginlägget för att bilda en bättre uppfattning om vad vi pratar om!
Posted 15th April 2021 by APSIS

Personalisera din kundupplevelse - få dina kunder att känna sig uppskattade

Få dina medlemmar att känna sig uppskattade, nöjda och belåtna med ditt utbud genom personalisering som sätter pricken över i:et på dina traditionella koncept. Du behöver en metod som driver in kunder och pengar, men lösningen behöver inte kosta skjortan, och den behöver inte heller ta upp särskilt mycket tid. En personaliserad kundupplevelse kan få dina medlemmar att känna sig uppskattade, tycka bättre om dina produkter och till och med göra så att de spenderar mer pengar i framtiden. De här koncepten kan låta som önsketänkande, men de går absolut att förverkliga! Kliv in i APSIS värld för att ta reda på hur du lyckas.
Posted 15th April 2021 by APSIS

5 tips för oslagbara B2B-nyhetsbrev

Bygg relationer med befintliga kunder, visa potentiella kunder varför de borde göra affärer med dig och förbättra engagemanget kring ditt varumärke. Det finns massor av anledningar till varför B2B-företag bör ta sina nyhetsbrev på allvar. Det kan kännas tveksamt att offra tid och pengar på att skapa det perfekta B2B-nyhetsbrevet. Men med rätt nyhetsbrevsverktyg kan du förenkla hela processen! Läs våra fem enastående tips som hjälper dig att skapa oslagbara B2B-nyhetsbrev!
Posted 23rd March 2021 by APSIS

Skapa en minnesvärd upplevelse för dina medlemmar

En utmärkt upplevelse för dina medlemmar handlar inte bara om innehållet, och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Som tur är har vi några briljanta content marketing-exempel för företag som vill ge en bättre upplevelse till sina medlemmar. Klicka här för att läsa mer!
Posted 23rd March 2021 by APSIS

Kan marketing automation skapa den perfekta kundupplevelsen inom retail?

Inga kunder är likadana, och det är omöjligt att skapa olika upplevelser om du inte har rätt marketing automation-verktyg. Här kan du lära dig hur viktigt marketing automation är och hur du kan använda det för att skapa den perfekta kundupplevelsen inom retail!
Posted 23rd March 2021 by APSIS

5 sätt som maximerar värdet av en perfekt kundupplevelse

Perfekta kundupplevelser är viktiga för alla företag, men låt inte dina ambitioner stanna där, du kan även maximera värdet av alla dina nöjda kunder. För att få reda på hur - klicka på länken och läs om fem sätt som maximerar värdet av en perfekt kundupplevelse!
Posted 23rd February 2021 by Liridona Lubishtani

Fördelarna en marknadsföringsplattform kan ge ditt företag

Fördelarna med marknadsföringsplattformar är många och potentiellt även lukrativa. Men en del företag har ännu inte insett vilken skillnad det kan göra. Läs vidare och låt oss ge dig insikt i alla fördelar du kan få med en marknadsföringsplattform.