APSIS People
Om oss

Detta gör vi

Vi skapar personliga och skalbara marknadsföringslösningar så att företag kan nå sina målgrupper bättre och få sin verksamhet att växa snabbare. Vår plattform för marketing automation har länge varit en favorit hos tusentals företag både i, och utanför, Norden. Men vi strävar alltid efter att skapa nya, innovativa lösningar som ökar våra kunders framgång.

Personas

Avancerad personalisering – fast enkelt

Det första stora steget togs 2016 när vi köpte upp ett svenskt startupföretag – och en banbrytande marknadsföringsplattform. Deras kunddataplattform (CDP) gjorde det möjligt för användare att skapa personaliserad marknadsföring genom att sammanföra data från olika kanaler och system till en enda punkt: kundprofiler. Men i ärlighetens namn så är implementeringen av en sådan lösning ren raketforskning.

Vi ville istället bana väg för en verklighet där det både är enkelt och prisvärt att personalisera. Så vi fick en idé: Tänk om vi kombinerar de viktigaste marknadsföringsverktygen med kraften av en CDP – i en och samma plattform?

Denna tanke växte till APSIS One: En användarvänlig plattform för avancerad personalisering med intuitiva verktyg för e-post, hemsida, SMS och automatisering. Vi erkänner: Det låter lite som ett avancerat rymdskepp. Men det är i själva verket ett rymdskepp som flyger av sig själv så du kan fokusera på det du gör bäst: marknadsföring. Inte raketforskning.

 

Upptäck APSIS One

2001
Vi grundades med visionen att leverera innovativa lösningar för marknadsförare.
2010
För att stötta vår fortsatta utveckling och tillväxt, valde Norvestor att investera i oss.
2016
Vi köpte upp Innometrics för att möta marknadens krav på personalisering.
2018
Vi lanserade vår nya marknadsföringsplattform, APSIS One, och välkomnade vår första kund.
2020
Vi öppnade nytt kontor i Benelux för att stötta vår internationella expansion.
2020
Mer än 200 kunder använder APSIS One för enkel datadriven marknadsföring.
Apsis people

APSIS handlar om...

Människor: Från våra anställda till våra kunder: allt vi gör handlar om att möta, förstå och utveckla våra lösningar utifrån människors och företags behov.

Utmana: Förbättring kräver nytänk. Därför utmanar vi branschen för att bana vägen för nya perspektiv och lösningar för digitala marknadsförare.

Förenkla: Enkelhet är nyckeln till att skapa effektiva, personliga och skalbara lösningar för datadriven marknadsföring i en komplex värld.

Ägarskap: Vi tar ansvar för att vi håller vad vi lovar och ser till att slutföra det vi påbörjat.

Lär dig ännu mer om APSIS

Kontakta en av våra digitala specialister idag!