APSIS AI-assistent 

Boosta din kreativitet och spara flera timmar i veckan! APSIS AI-assistent, specialiserad på e-postmarknadsföring, är din dedikerade skrivkompis - redo att hjälpa dig att snabbt komma på nya idéer och skapa effektfulla nyhetsbrev. 

För att kunna se videon så måste du tillåta kakor, detta beror på att vi anpassat vår webbplats i enlighet med GDPR.

 

STARTA GRATIS PROVPERIOD 

Skapa innehåll med lätthet 

 

Ingen mer skrivkramp 

Börja inte från noll — låt AI generera idéer och engagerande text åt dig, så att du kan frigöra din kreativitet och nå ut till din publik. 

 

 

Spara tid och resurser 

Slösa inga fler timmar på att hitta rätt ord. Öka din effektivitet upp till 10 gånger och frigör tid att fokusera på kundresan. 

 

Perfekt skrivande, med lätthet 

Säkerställ optimerat och professionellt innehåll som en riktigt e-postspecialist, oavsett dina tidigare kunskaper inom marknadsföring. 

Skapa bättre ämnesrader och preheaders 

Din ämnesrad och preheader är det första dina mottagare kommer att se — låt APSIS AI-assistent göra jobbet och säkerställ att du fångar prenumeranternas uppmärksamhet varje gång. 

APSIS AI-assistent förstår nyanserna bakom framgångsrik e-postmarknadsföring — det är som att ha en expert med över 10 års erfarenhet till hands, som hjälper dig att driva framgången för dina e-postmeddelanden. 

Generera och optimera högkvalitativt innehåll med lätthet 

Har du svårt att tänka ut nytt och engagerande e-postinnehåll? Ge din kreativitet en skjuts och generera unika, högkvalitativa idéer och hela nyhetsbrev för att skapa det perfekta e-postmeddelandet på några minuter. 

Du kan också omformulera, förkorta, sammanfatta och justera tonen på befintlig text, för att optimera ditt innehåll. Att anpassa innehåll för olika målgrupper har aldrig varit enklare. 

APSIS AI-assistent stödjer åtta lokala språk i Norden och därtill, för att passa just dig. 

Du kan vara lugn med ett säkert AI-verktyg 

Din datasäkerhet och integritet är vår högsta prioritet. Med APSIS AI-assistent kan du känna dig trygg med att din data aldrig sparas, lagras eller delas och inte heller används för att träna framtida AI-modeller. 

Håll din data inom EU för fullständig efterlevnad av GDPR och den nya EU-direktivet om AI. 

 

*APSIS AI-assistent är tillgänglig för kunder inom EU. 

Redo att upptäcka hur AI kan revolutionera dina nyhetsbrev? 

Prova själv! Kom igång med din 14 dagars kostnadsfria provperiod, med tillgång till alla APSIS Ones marknadsföringsverktyg, inklusive AI-assistenten. 

 

STARTA DIN KOSTNADSFRIA PROVPERIOD