Sammankoppla dina plattformar för att skapa en holistisk kundöversikt

Integrera dina system för att förena den data du behöver för att leverera en sammanhängande varumärkesupplevelse. Oavsett kanal eller enhet.

Med APSIS One kan du integrera ditt CRM system för en mer enhetlig bild av dina kunder
CRM integrationer

Förena ditt CRM-system och din marknadsföringsplattform

Integrera ditt CRM-system med APSIS One för att få en holistisk förståelse för dina framtida såväl som befintliga kunder. Förhöj effektiviteten i din organisation med smartare hantering av leads och marknadsföring med hög personlig relevans. Vår tvåvägs-integration med industriledande CRM-system öppnar upp nya möjligheter för segmentering, personalisering, analys och rapportering.

Läs mer 

Personalisera din hemsida genom att integrera ditt CSM med APSIS One
CMS integrationer

Koppla CMS med digitala kanaler för att personalisera upplevelsen av din hemsida

Förena ditt CMS med APSIS One för att skapa en personlig upplevelse på din hemsida. Använd data från hela kundresan för att nå specifika segment och profiler med personaliserat innehåll. Berika dina onlinekampanjer genom att använda data från ditt CMS för att skapa personliga budskap i e-post, SMS, automatisering, med mera.

Läs mer 

Integrera din e-handel med APSIS One
E-commerce integrations

Integrera din marknadsföringsplattform med din webbutik

Få en djupgående förståelse för hela kundresan genom att kombinera din lösning för e-handel med APSIS One. Synkronisera kund- och beteendedata och använd dina insikter för att öka din omsättning med personaliserat innehåll över alla kanaler och kontaktytor.

Läs mer 

Lär dig mer om våra integrationer

Vill du veta mer om hur integrationer kan berika din digitala marknadsföring? Vi är bara några klick bort.