Image
Integrations
Integrationer

Sammankoppla dina plattformar för att skapa en holistisk kundöversikt

Integrera dina system för att förena den data du behöver för att leverera en sammanhängande varumärkesupplevelse. Oavsett kanal eller enhet.

 

Microsoft Dynamics logo

Microsoft Dynamics

Berika dina kampanjer med CRM-data i realtid och gör marknadsföringsinsikter till en naturlig del av försäljningssamtalet.

Magento logo

Magento

Synkronisera Magentos kunddata till dina profiler i APSIS One och berika dem med beteende och inköpsdata. 

Sitecore logo

Sitecore

Låt kampanjdata diktera vilket innehåll som ska visas och använd beteendedata från Sitecore för att växla upp dina kampanjer.

Episerver logo

Episerver

Lägg till APSIS One-segment i Episerver för att bestämma vilket innehåll som ska visas eller döljas och spåra surfbeteende för att berika din marknadsföring.

SuperOffice logo

Superoffice

* Kommer snart

Lime logo

Lime CRM

* Kommer snart

.

 

Image
CRM Integration
CRM integrationer

Förena ditt CRM-system och din marknadsföringsplattform

Integrera ditt CRM-system med APSIS One för att få en holistisk förståelse för dina framtida såväl som befintliga kunder. Förhöj effektiviteten i din organisation med smartare hantering av leads och marknadsföring med hög personslig relevans. Vår tvåvägs-integration med industriledande CRM-system öppnar upp nya möjligheter för segmentering, personalisering, analys och rapportering.

Läs mer 

Image
CMS Integrations
CMS integrationer

Koppla CMS med digitala kanaler för att personalisera upplevelsen av din hemsida

Förena ditt CMS med APSIS One för att skapa en personlig upplevelse på din hemsida. Använd data från hela kundresan för att nå specifika segment och profiler med personaliserat innehåll. Berika dina onlinekampanjer genom att använda data från ditt CMS för att skapa personliga budskap i e-post, SMS, automatisering, med mera.

Läs mer 

Image
Integrations Ecommerce
E-commerce integrations

Integrera din marknadsföringsplattform med din webbutik

Få en djupgående förståelse för hela kundresan genom att kombinera din lösning för e-handel med APSIS One. Synkronisera kund- och beteendedata och använd dina insikter för att öka din omsättning med personaliserat innehåll över alla kanaler och kontaktytor.

Läs mer 

Lär dig mer om våra integrationer

Vill du veta mer om hur integrationer kan berika din digitala marknadsföring? Vi är bara några klick bort.