Koppla ihop ditt CRM med en All-in-One marknadsföringsplattform

Din CRM-data är alldeles för värdefull för att stå orörd utanför din marknadsföringsplattform. Våra tvåvägsintegrationer för CRM-system ger dig verktygen för att besluta vad, när och hur du synkar data mellan din marknadsföringsplattform och CRM.

Leverera detaljerad data till ditt marknadsföringsteam från dina CRM-kundkort, och ge din säljavdelning färska kundrapporter som avslöjar hur de interagerar med ditt varumärke.

Prata med en säljare

Microsoft Dynamics

Vår smidiga tvåvägsintegration säkerställer att både marknadsförings- och säljavdelningar arbetar med pricksäker data i realtid.

Lime

Förena sälj, marknadsföring och support till en effektiv plattform genom att integrera för realtidsinsikter.

Håll din data uppdaterad

Håll data mellan dina CRM-kontakter och profiler i APSIS One uppdaterad med automatisk synkning i realtid.

Använd dina CRM-listor i APSIS One

Få åtkomst till och använd dina CRM-marknadsföringslistor direkt i APSIS One för att skapa personaliserad e-postmarknadsföring.

Utöka dina CRM kontakter

Lägg automatiskt in profiler som registrerar sig via APSIS i ditt CRM så att ditt säljteam kan fånga upp leads snabbare. faster.

APSIS Integrations

CRM-kontakter och kundprofiler i perfekt harmoni

Våra CRM-integrationer synkar automatiskt din data för att säkerställa en delad och enhetlig vy över alla dina kontaktytor för marknadsföring och CRM. På så sätt kan du skicka vältajmade marknadsföringsmeddelanden och bibehålla en relevant dialog med dina kunder och leads. Kontrollera din data genom att välja vad, när och hur ofta din data ska synkas.

Ge din kundresa superkrafter med våra tvåvägsintegrationer.