Bli en del av APSIS community
APSIS Partner program

Låt oss skapa vinnande digital marknadsföring

Som leverantör av skalbara och personaliserade digitala marknadsföringslösningar till fler än 3600 kunder gör vårt partnerprogram det möjligt för företag att ansluta sig till vårt ekosystem med marknadsledande teknologier och tjänster. Vill du bli en del av vår community? Anslut dig idag!

 

Tre typer av partners

 

Agency Partner

En Agency Partner erbjuder vanligtvis konsultering och mervärde inom ämnen som digitala strategier, kundupplevelser, datadriven marknadsföring, ecommerce, marketing automation eller e-postmarknadsföring. Hjälp dina kunders verksamheter att växa genom APSIS One.

Technology Partner

Den här partnerformen passar i synnerhet programvaruförsäljare, teknikkonsulter och plattformar inom områden som CRM, ecommerce, CMS med flera. Anslut dina plattformar och skapa en övergripande kundvy.

Affiliate Partner

Affiliate Partner är perfekt för marknadsförare, företagsägare och kreatörer som vill rekommendera vår all-in One marknadsföringsplattform APSIS One till sina stora kundbaser. Fler hänvisningar - mer kommission.

"I vårt arbete hos KYNETIC är det avgörande att effektivt kunna analysera och förstå kundresan över flera kanaler och därigenom centralisera datan. Inte enbart för att nå bästa möjliga resultat, utan även för att minska friktionen genom hela processen. För att lyckas med det är avancerad och smidig teknologi nyckeln, och APSIS levererar exakt det. En plattform som gör det möjligt för ambitiösa företag att sömlöst arbeta med smart marketing automation över flera kanaler genom datacentralisering som innefattar mer än dina traditionella emailkampanjer."

APSIS Partner Programme

Det är enkelt att bli en samarbetspartner

Få mer information om APSIS Partner Programme, och diskutera dina behov med en medlem i APSIS partnerorganisation.

 

Kontakta oss 

Därför älskar våra partners programmet

Som medlem i vårt program har du tillgång till en rad olika resurser, utbildningar och aktiviteter.

Image
Få vägledning av en Partner Sales Manager i din marknadsföring
Image
Få support och rådgivning från APSIS
Image
Våra konsulttjänster ser till att du får en lyckad användning av APSIS One
Image
Genom APSIS partnerprogram får du tillgång till guider och kundcase med mera
Image
Visa upp ditt varumärke i APSIS partnerprogram i gemensamma kampanjer

Därför älskar våra partners programmet

Som medlem i vårt program har du tillgång till en rad olika resurser, utbildningar och aktiviteter.

En passionerad och driven kontaktperson

Din Partner Sales Manager (PSM) ger dig vägledning till APSIS organisation och resurser. En PSM ger dig också tillgång till personer En Partner Sales Manager (PSM) är din kommunikationskanal med APSIS organisation och resurser. 

 • Säkerställer gemensam framgång
 • Tätt samarbete mellan APSIS och partnern

 

Öka dina kunders effektivitet

Skapa förutsättningar för dina kunder att växa snabbare genom att maximera nyttan av APSIS plattform. Få support och rådgivning genom teknisk support och expertis inom leveransbarhet för e-post.

 • APSIS Support
 • APSIS Delivery
 • APSIS kommersiella team

Vägled dina kunder mot framgång

Se till att dina kunder implementerar och använder våra lösningar enligt bästa praxis. Våra implementerings- och konsulttjänster ger dig rätt stöd inom APSIS ekosystem.

 • APSIS professionella tjänster
 • Säkerställ att bästa praxis används
 • Lyckad implementering

Skapa framgångsrika säljargument

Vår partnerorganisation tillhandahåller en mångfald av säljverktyg som: guider, kundcase-videos och mer. Vi ser till att du har det rätta materialet för alla sorters säljcykler.

 • Instruktionsmaterial
 • Inspirerande content
 • Produktinformation

Visa upp ditt varumärke

Expandera ditt nätverk och nå ut till fler genom att delta på våra evenemang, samt vara aktiv i våra kanaler och kontaktpunkter. Vi erbjuder sponsoravtal och gemensamma kampanjer med utvalda samarbetspartners.

 • Gemensamma framgångs-case
 • Event marketing
 • Länkkatalog

Våra Partners