Jun 16 | 2 Minuters läsning

10 miljoner sätt att piffa upp ditt nyhetsbrev!

Bilder och annat visuellt innehåll spelar en avgörande inom epostmarknadsföring. Tiden då nyhetsbrev mest bestod av långa textstycken är sedan länge förbi. E-post är ett visuellt medium och för att lyckas tränga igenom bruset i inkorgen måste du välja dina bilder med både hjärta och hjärna!

 

 

 

APSIS JumpStory

 

När det gäller att välja ut en bild till nyhetsbrevet står marknadsförare normalt inför två knäckfrågor. Vilken eller vilka bilder ska jag välja? Och har jag den upphovsrätt som krävs för att använda bilden? Att hitta rätt bild kan nämligen vara klurigt, men att hitta kostnadsfria bilder för kommersiellt bruk kan vara väldigt svårt. 

Nu löser vi dessa knäckfrågor i en smäll. Tack vare samarbetet med Jumpstory har APSIS One ett integrerat bildbibliotek som ger dig fri och obegränsad tillgång till mer än 10 miljoner bilder, ikoner och illustrationer!

 

 

APSIS JumpStory

Bildbiblioteket är tillgängligt för alla befintliga och kommande användare av APSIS One. Logga in och prova!

Hitta den perfekta bilden till ditt nyhetsbrev 

Den obegränsade tillgången till bildbiblioteket öppnar upp en ny värld av möjligheter för dig som arbetar i APSIS One. En personlig favorit för många lär bli funktionen TextMatch. Med hjälp av TextMatch kan du markera valfri text (en rubrik, ingress eller stycke) i redigeringsverktyget och sedan låta en AI ge dig förslag på relevanta bilder som matchar din text. 

Så hittar och väljer du en bild i redigeringsvertyget

Låt oss säga att du är en marknadsförare som driver Heartland, en modebutik på nätet. Ditt företag hittade nyligen en snabbare leverantör som innebär att ni minskat den beräknade leveranstiden från 1-2 veckor till bara 1-3 dagar. Denna drastiska förbättring av kundupplevelsen är något som du vill kommunicera så fort som möjligt. Du bestämmer dig för att skicka ett nyhetsbrev med hjälp av funktionen TextMatch! 

 

Förutom TextMatch-funktionen finns det också en vanlig sökfunktion där du kan välja sökord efter eget önskemål. 

Vill du prova bildbiblioteket? 
Kontakta oss