Digital marketing workshop
Utbildning

Utbildning och konsultation inom vår plattform

Vi erbjuder workshops för nybörjare såväl som avancerade vidareutbildningar i våra lösningar för digital marknadsföring. Scrolla ner för att se vårt utbud av kommande utbildningar.

Vänligen notera: För att värna om din säkerhet och våra anställdas hälsa, har vi nu valt att endast erbjuda kostnadsfria träningar online.

Consultant pointing on whiteboard

Öka dina kunskaper inom digital marknadsföring

Delta i våra träningstillfällen för att öka dina kunskaper tillsammans med andra marknadsförare. Vi erbjuder utbildning på grund- och avancerad nivå.

Kostnad

Våra grupputbildningar på våra kontor kostar 2000 SEK per deltagare för våra kunder (max två deltagare per företag). Vi förbehåller oss rätten att debitera en "no show fee" om du ställer in din medverkan senare än 48 timmar före starttid. Avanmälan sker via din registreringsbekräftelse.

Våra onlineutbildningar är givetvis kostnadsfria och finns tillgängliga på engelska.

Kommande grupputbildningar

Image
Group och digital marketeers and consultants
Image
consultancy in a classroom

Kommande grupputbildningar

Grundkursen i APSIS verktyg för e-post ger dig kunskapen som behövs för att lyckas med dina e-postutskick. I kursen får du lära dig att lägga upp en mottagarlista och skapa ett nyhetsbrev med det enkla dra-och släpp-verktyget. Samt att analysera resultaten av dina utskick.

* Nya datum kommer snart.

Passar en distansutbildning bättre för dig? Se vårt utbud av kommande utbildningstillfällen online.

* Nya datum kommer snart.

Personligt anpassade utbildningar

Vill du och ditt team förbättra er inom ett specifikt område? Boka en skräddarsydd utbildning med våra digitala experter. Tillsammans bygger vi en utbildning som matchar era behov och målsättningar.