Efficy befäster sin snabba europeiska tillväxt
genom att förvärva den svenska leverantören av datadriven marknadsföring APSIS.

 

Bryssel, Stockholm - 24 augusti 2021 - Efficy, är den ledande europeiska leverantören av CRM system (Customer Relationship Management), tillkännager idag förvärvet av den nordiska leverantören av datadriven marknadsföring APSIS. Genom uppköpet utökar Efficy sin nordiska närvaro och marscherar vidare mot sin ambition att nå en marknadsandel på 5 % av den europeiska CRM-marknaden år 2024.

APSIS tillhandahåller service åt över 3 000 kunder globalt, i och med lanseringen av APSIS One 2019 ger APSIS sina kunder en toppmodern marknadsföringsplattform med kraftfulla verktyg för automatiserad marknadsföring, e-postmarknadsföring och personalisering av innehåll. 

APSIS vd Emma Dyga: 

"Vi är mycket glada över Efficys förvärv av APSIS och ser mycket fram emot att få ansluta oss till ett snabbväxande företag med höga ambitioner i Europa. Jag tror att det vi har byggt upp med APSIS One kan bli ytterligare en pusselbit för Efficy i arbetet att nå sina ambitioner på den europeiska marknaden. ”

För Efficy är detta det fjärde förvärvet på mindre än ett år, vilket gör att den europeiska gruppen kan bredda sin räckvidd och stärka sin närvaro i Europa. Med APSIS utökar Efficy sin personalstyrka till över 500 personer fördelade på 18 kontor i Europa.

Cédric Pierrard, vd för Efficy: 

"Förvärvet av APSIS datadrivna marknadsföringsplattform breddar också Efficys produktportfölj och gör Efficy till en one-stop-shop för företag som söker en CRM-lösning. Eftersom digitalt engagemang är en viktig del av kundrelationer ger APSIS teknik Efficys kunder en helt ny värld av möjligheter. "

 

 

Om APSIS 

APSIS är en nordisk marknadsledare inom datadriven marknadsföring med 20 års erfarenhet av att tillhandahålla lösningar för e-postmarknadsföring, automatiserad marknadsföring och personalisering av marknadsföring. APSIS tillhandahåller idag service för närmare 3000 kunder i Norden och Asien. 

Om Efficy

Efficy är en belgisk programvaruleverantör som erbjuder medelstora och stora företag en komplett, flexibel och utökad CRM-lösning (Customer Relationship Management) som hjälper företag att hantera sina kundrelationer.

Efficy grundades 2005 i Bryssel och arbetar med företag från många olika sektorer: Bankverksamhet (Belfius, BNP Paribas, Fortuneo), försäkringar och ömsesidiga försäkringar (Amma, Wilink), industri (CEA, Gradus, Poujoulat), tjänster, turism och transport (Kinepolis, Geneva Tourism), detaljhandel (La Redoute, Groupe Gautier), juridik, lokala myndigheter och handelskammare. 

 

Efficy Group i korthet 

Prognostiserade siffror för 2021

60 miljoner euro i omsättning
500 anställda i 15 länder
13 500 kunder
230 000 användare i 45 länder
 

Senaste höjdpunkterna

2021: Förvärv av APSIS i Sverige
2021: Förvärv av PerfectView i Nederländerna
2021: Förvärv av webCRM i Danmark
2020: Förvärv av INES CRM i Frankrike.
2019: Förvärv av SumaCRM i Spanien
2018: Förvärv av E-Deal i Frankrike
2017: Förvärv av DESICO i Frankrike

Kontakta

Niklas Jakobsson
Chief Marketing Officer
Phone: +46700317044
Email: niklas.jakobsson@apsis.com