APSIS One repetitionskurser

APSIS Consultancy finns här för att hjälpa dig! Lär dig om marketing automation, e-postmarknadsföring, hur man skapar smarta formulär och kundsegmentering. Välj en eller se alla våra webbkurser nedan för att friska upp minnet om APSIS Ones verktyg - i din egen takt!

 

 

Kurs 1

APSIS One Email - snabbkurs

Email är ett av de viktigaste verktygen för många företag och marknadsförare. Se hur du konfigurerar, skapar och skickar ditt första email igen!

 

Webbinariet är på engelska

Kurs 2

APSIS One Forms - bygg effektiva formulär

Har du svårt att konvertera besökare på webben? Ta en titt på den här genomgången för att lära dig hur man kan skapa smarta och säkra formulär i APSIS One och konvertera okända besökare till lojala prenumeranter och kunder.

 

Webbinariet är på engelska

Kurs 3

Kundsegmentering

Lär dig hur du tyder dina kunders data med personaliserad marknadsföring. Vi guidar dig genom konsten att segmentera och visar några effektiva användningsområden i den här kursen.

 

Webbinariet är på engelska

Kurs 4

Bästa praxis för marketing automation

Spara tid och resurser med marketing automation. Om marketing automation eller APSIS Ones verktyg är nya för dig, se den här kursen för att få inspirerande exempel och bästa praxis för att komma igång (igen)!

 

Webbinariet är på engelska

Vill du testa APSIS One eller boka en mer avancerad utbildning?

Kontakta oss för att ta reda på hur våra digital experter kan hjälpa dig att få ut det mesta av din digitala marknadsföring. Eller om du vill prova APSIS One själv kan du registrera dig för en 14-dagars gratis provperiod.

 

Kontakta Oss Prova APSIS One