Se våra Integrations Webbinarier

Sätt stopp för frånkopplade insikter och datasilor. Upptäck fördelarna med att integrera dina favorit-CRM-, CMS- och e-handelswebbtjänster eller appar med APSIS One.

För att kunna se videor på vår webbsida måste du tillåta kakor, detta beror på att vi anpassat vår webbplats i enlighet med GDPR.

CMS

Från landningssida till digital resa

Därför bör du integrera ditt CMS med APSIS One

Riv murarna som hindrar konverteringen på dina landningssidor. Delta på det här webinaret för att få reda på hur integrationen mellan ditt CMS och APSIS One kan hjälpa dig att öka engagemang på individnivå, samt övertygande leda kunderna till konvertering varje gång de landar på din hemsida.

 

webCRM

Den perfekta matchningen. Ge din försäljning ny kraft med webCRM x APSIS One

Opersonlig kommunikation och bristande relevans i realtid - har ditt sälj- och marknadsteam förlitat sig på antaganden allt för länge? Titta på detta webbinariet för att lära dig hur man integrerar webCRM med APSIS One - en synergi som stärker dina kundrelationer och skapar konsekventa kundresor.

Magento

Personalisering är framtiden för ecommerce - Magento x APSIS One

Sluta gissa och börja personalisera! Se och lär hur du bara genom att integrera Magento ecommerce med APSIS One kan samla dina insikter och skapa enhetliga kundresor.

Microsoft Dynamics

En dynamisk duo - Microsoft Dynamics CRM x APSIS One

Vill du hjälpa ditt sälj- och marknadsteam att vara proaktiva och förbättra kundupplevelsen tillsammans? Se webinaret för att lära dig om fördelarna med att integrera Microsoft Dynamics CRM med APSIS One.

Lime CRM

Kombinera krafter - Lime CRM x APSIS One

Tillsammans skapar sälj och marknad en bättre kundupplevelse. Minska ineffektivitet, datasilos och inkonsekventa kundresor. Titta och lär dig mer om värdet du kan skapa för både ditt sälj- och marknadsteam genom att integrera Lime CRM med APSIS One