Sluta gissa, sälj smartare!

Gör dina marknadsföringsinsikter till en naturlig del av säljsamtalet. 

Få en heltäckande bild av dina kunder, deras beteenden, historik med mera. Integrera sedan webCRM med APSIS One för att omvandla den informationen till användbara insikter. 

Apsis and webcrm integration

Förbättra kundupplevelsen 

Synkronisering mellan webCRM och APSIS One hjälper er att skapa friktionsfritt engagemang på alla kontaktpunkter. Det gör det möjligt att överbrygga klyftorna mellan dina online- och offlinekanaler för att skapa sömlösa kundupplevelser. 

Låt APSIS One och webCRM göra jobbet åt dig 

Lägg tiden på att vårda kundrelationer och inte på administration. Arbeta smartare med våra funktioner för personalisering, analys och riktad kommunikation i båda lösningarna. 

Varför integrera APSIS One och webCRM?

Anpassa din marknadsföring och vinn affärer snabbare

Det blir enklare att identifiera rätt prospekt, och försäljnings- och marknadsföringsavdelningen får rätt insikter. Det har aldrig varit enklare att driva potentiella kunder vidare i säljtratten med relevanta marknadsföringsmeddelanden.

 

 

Ta reda på vad dina kunder tycker om och hur deras engagemang ser ut.

Sluta gissa vem ett prospekt är – synkronisera webCRM med APSIS One så får du veta mer om hens intressen. Skapa en holistisk persona och bearbeta innehållet i dina kampanjer för att förbättra kundupplevelsen, så att besökare kan omvandlas till betalande kunder.  

 

 

 

 

 

Lämna informationssilor och inkonsekventa resor bakom dig

Upptäck ett smartare sätt att göra affärer, få en 360-gradersvy över alla kunder och främja ansvarstagande från början till slut. Tillgång till aktuell kontaktinformation är det första steget mot en positiv inverkan på kundresan. 

 

 

 

 


 

 

Få ut mer av dina försäljnings- och marknadsföringsinsatser 

Vilka versioner av webCRM är kompatibla med APSIS One? Vilka funktioner stöds? Kontakta våra integrationsspecialister – de har svaren.

 

Jag vill veta mer om webCRM