Bygg bättre kundrelationer

Säg hejdå till data silos, bristande kundinsikt och komplicerade implementeringar.

Vår tvåvägsintegration med Lime CRM ger dig en komplett översikt av dina kunder. Genom att förena deras data med din verksamhet i APSIS One får du tillgång till ett informationsflöde i realtid som gör det möjligt att personalisera hela kundresan.

Riv murarna mellan sälj och marknad

Berika dina kampanjer med CRM-data i realtid genom att integrera med Lime, och gör marknadsföringsinsikter till en naturlig del av säljkommunikationen. Få full koll på dina kunder. 

Omvandla data till sömlösa kundresor

Koppla ihop APSIS One med Lime CRM för att förhindra kundbortfall, hålla koll på dina kunders aktivitet (eller inaktivitet), och öka lojalitet. Ta chansen att bedriva din verksamhet på ett smidigare sätt, bygg segment och personaliserade meddelanden med effektiva kampanjverktyg i APSIS One.

Fördelarna med att integrera APSIS One och Lime

Förena splittrad kunddata

Samla kontakter och allt du behöver för att sälj och marknadsföring ska fungera sömlöst. Slipp manuella exporter, duplicerade data, föråldrad info och få en samlad översikt av dina kunder.

 

 

Förstå hur dina kontakter interagerar med dig

Se hur dina kunder interagerar på din hemsida direkt från kundkortet. Inkludera beteendedata från din webbplats i din lead management process för att göra din marknadsföring mer relevant, och i slutändan öka konvertering.

 

 

Ta data-drivna marknadsföringsbeslut

Addera ett lager med värdefull CRM-data i dina segment och generera kampanjer i flera olika kanaler via APSIS One. Låt dina bästa insikter från Lime lägga grunden för nästa kampanj och berätta för säljteamet när leads är redo att konverteras.

 


.

Vill du få bättre insikter?

Vilka versioner av Lime CRM är kompatibla med APSIS One, och vilka funktioner stöttas? Lär dig allt om den här integrationen i APSIS Knowledge Base, eller kom igång nu genom att kontakta vårt team med digitala experter och integrationsspecialister.

 

Hjälp mig synka mitt CRM