CMS Integration Episerver
Koppla ihop Episerver med APSIS One

Omvandla data från flera kanaler till personaliserade upplevelser

Ge varje besökare en relevant upplevelse av ditt varumärke genom att matcha rätt segment med rätt annonser, landningssidor och formulär. Spåra surfbeteenden och samla rapporter för att lära dig mer om dina kunder och omvandla kunskapen till personligt relevanta kampanjer i APSIS One. Allt detta möjliggörs genom att integrera Episerver med APSIS One. 

Prata med oss

Personalised website content

Personaliserat innehåll utan krångel

Personalisera enkelt din hemsida genom att integrera APSIS One med Episerver CMS. Lägg bara till dina segment från APSIS One till Episerver och välj vilket innehåll du vill visa eller dölja för de olika kundsegmenten som besöker din hemsida. Och om besökaren inte matchar ett segment kan du ställa in ett standardinnehåll som visas istället.

 

Personalisera alla typer av innehåll

Med Episerver och APSIS One kan du skapa en personlig upplevelse med alla sorters data. Oavsett om det handlar om en rubrik, stor bild eller ett formulär.

En komplett vy


Synkronisera kunddata mellan Episerver och APSIS One för att förstå och agera på beteenden från alla dina kanaler.

Matcha dina segment


Skapa pricksäkrare personalisering genom att kombinera segment från Episerver med APSIS One-segment.

Knowledge base

Lär dig hur du integrerar

Vilka versioner av Episerver/Optimizely är kompatibla med APSIS One Integration? Hur integrerar man? Och hur optimerar du din hemsidepersonalisering? Lär dig mer om integration med Episerver/Optimizely och andra tillgängliga integrationer i APSIS Knowledge Base.

APSIS Knowledge Base