Låt din data diktera vilket content som visas

Slå samman din kundinformation och beteendedata för att personalisera besökarnas webbupplevelser i realtid.

 

Koppla ihop Drupal med APSIS One

Visar du rätt content på rätt skärm?

Om du spenderar dyrbar tid på att skapa magiskt content till dina webbesökare, potentiella- och befintliga kunder, så bör du se till att dina insatser belönas.

Skapa skräddarsydda webbupplevelser till dina besökare genom att visa upp rätt content på rätt skärm. Integrationer öppnar upp dörrarna för detta och ger dig obegränsade möjligheter att leverera engagerande och relevanta upplevelser över alla dina kontaktpunkter.

 

Varför bör man integrera Drupal med APSIS One?

Bygg landningssidor som ger bättre konvertering

När du integrerar Drupal blir det enklare att skapa content och sidor som övertygar dina besökare att genomföra köp, prenumerera eller ta nästa steg med din verksamhet.

 

Anpassa ditt content i realtid, baserat på beteenden

Använd profildata och beteenden för att diktera vilket content besökarna ser. Personalisera deras upplevelser hos ditt varumärke och engagera dem på ett sätt som känns autentiskt.

 

 

 

Visa din bästa sida, göm den andra

Använd segmentering för att imponera på dina besökare. Visa eller dölj webbinnehåll för att matcha deras intressen, aktivitet - och även inaktivitet, istället för att dirigera alla till samma sida.

 

 


.

Redo att skapa upplevelser på en helt ny nivå?

Vilka versioner av Drupal är kompatibla med APSIS One? Vilka funktioner stöttas? Hur snabbt går det att integrera? I APSIS Knowledge Base finns svaren, eller så kan du helt enkelt fråga våra Integrationsexperter!

 

Fråga våra experter