+

Shopify för APSIS One

Spendera mer tid på att expandera ditt företag, och mindre tid bland kalkylbladen.

Håll din ecommerce-data synkad med din marknadsföringsplattform, och öppna dörrar till nya tillväxtmetoder som kan hjälpa dig att öka vinster och bygga starkare kundrelationer.

Vår tvåvägsintegration med Shopify ger dig en enhetlig översikt av all din kunddata. Genom att samla beställningsdata och marknadsföringsdata kan du segmentera kunder efter antalet beställningar, datum för övergivna kundvagnar, språk och kön, vilket gör att du kan leverera relevant content som fångar dina kunders uppmärksamhet.

Kampanjer som ger resultat

Engagera shoppare och locka tillbaka de som lämnat utan att slutföra ett köp. Ta välinformerade beslut med hjälp av data i form av exempelvis beteenden och ordervärden. Allt för att generera resultat genom smarta och personaliserade drip-kampanjer, emails och SMS.

 

Lokal support och hängivna experter

Låt våra integrationsexperter guida dig när du integrerar din Shopify med vår ledande lösning för personaliserad marknadsföring. Om du behöver hjälp finns vår lokala support alltid där för dig.

 

Koppla ihop för att få hela bilden

Att ansluta din butiksdata med APSIS One är ett naturligt steg mot konsekventa kundupplevelser. Få tillgång till kraftfulla sälj- och marknadsföringsverktyg som hjälper dig att följa kunder, öka vinst och generera upprepade köp.

 

All data från Shopify bara ett klick bort

Integrationen mellan Shopify och APSIS One kopplar automatiskt ihop din butiksdata och en lösning med inbyggda marknadsföringverktyg. Bygg bättre relationer med kunder med data-drivna automatiserade flöden, storskaliga emailkampanjer och personaliserade SMS.

 

ignore

SMS
Lanserar du en flashrea? Nå ut till dina kunder i realtid för bättre resultat.

ignore

Email 
Marknadsför veckans nya produkter med emails som designas på några minuter.

ignore

Marketing Automation
Skräddarsy dina drip-kampanjer baserat på bl.a. köpmönster och köpfrekvens..

ignore

Website Personalisation
Följ, samla in och dra enkelt fördel av dina kunders beteendedata.

ignore

Forms & Pages
Designa smarta formulär och landningssidor för att övertyga besökare att bocka i rätt rutor.

 

 

 

Redo att integrera Shopify och APSIS One?

Vilka versioner av Shopify är kompatibla med APSIS One, och vilka funktioner stöttas? Lär dig allt om den här integrationen i APSIS Knowledge Base, eller kom igång nu genom att kontakta vårt team med digitala experter och integrationsspecialister.

SYNKA MIN SHOPIFY